Blog

Unieke cv’s

Het is belangrijk om in je cv te melden wat je kwaliteiten en competenties zijn. Bij het vermelden van deze vaardigheden toon je dit alleen theoretisch aan. Voor de lezer is het belangrijk dat je deze vaardigheden ook kan toepassen. De kunst is daarom om je vaardigheden toe te passen in je cv. De volgende drie cv’s zijn hier een goed voorbeeld van.

Online Designer
Het cv van Robby is gericht op online design. Hij toont zijn kwaliteiten aan via een design met de uitstraling van een computerspel op zijn website. Hij toont hierin zijn competenties, hobby’s en ervaring en past deze tegelijk toe.
Tableau Powerbi Visualisatie Data Analyse Analytics CV Solliciteren Freelance ZZP Business Intelligence
De website van Robby.

Graphic Designer
Zvina Luke is grafisch ontwerper. Ze geeft aan dat het voor haar cv belangrijk is visueel en out of the box te denken. Haar doel was om iets te ontwerpen wat nog niet bedacht was, maar wat toch haar persoonlijkheid weer zou geven. Het resultaat is een pizza geworden met als toppings de software logo’s waarmee ze goed kan werken en een bonnetje waarop haar diverse competenties zijn weergegeven.

De website van Zvina.

Schrijver
Ed Hamilton geeft zijn cv op een andere manier weer. Hij geeft zijn ervaring en kwaliteiten weer in Google Maps. Je selecteert een pin, waarna hij een stuk schrijft over zijn ervaring op die locatie. Zo schrijft hij onder andere over zijn verblijf in Trinidad and Tobago, waar hij heeft geschreven voor een campagne over HIV bewustzijn.

Tableau Data Analyse Analytics Training cv solliciteren Business Intelligence visualisatie
Het cv van Ed op Google Maps

Mijn cv
Voor mijn cv zal ik het vakgebied Business Intelligence meenemen in mijn ontwerp. Door mijn cv te plaatsen in een Business Intelligence tool, toon ik aan over bepaalde kwaliteiten uit dit vakgebied te beschikken. Ik heb besloten om mijn cv te visualiseren met Tableau Public, waardoor ik deze interactief kan plaatsen op mijn website.

Het cv is ontworpen met data tot en met februari 2017 en ziet er als volgt uit:

Meld je nu aan voor onze training gericht op Data Visualisatie voor beginners: Tableau Training Beginners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *