Portfolio

Tableau Specialist

In de afgelopen jaren heb ik als zzp’er opdrachten uitgevoerd voor meerdere klanten. Intussen heb ik een ruim portfolio als Tableau specialist opgebouwd. Daarbij ligt de focus vooral op het bouwen van dashboards, infographics, het analyseren en visualiseren van data en het geven van trainingen. Tijdens deze periode heb ik ook mijn Tableau certificaten gehaald, deze kan je bekijken via Acclaim. Via deze pagina geef ik meer inzicht in door mij ontwikkelde dashboards, infographics en werk wat ik voor verschillende klanten heb uitgevoerd.

 

Tableau Dashboards

Het creëren van data gerelateerde dashboards is een van mijn vaste werkzaamheden. Deze heb ik in de afgelopen jaren voor verschillende bedrijven, industrieën en afdelingen gemaakt. Zo heb ik dashboards gemaakt voor online retailers, gemeentes, media, marketing bureau’s, vastgoed en nog veel meer. Tijdens deze periode heb ik meerdere dashboards ontwikkeld, hiervan is het onderstaande dashboard een voorbeeld.

Dashboard Sales Benchmark Manager Tableau Specialist Data Visualisatie

Infographic Specialist

Naast het ontwikkelen van dashboards, maak ik ook infographics. Een infographic kan snel druk en ingewikkeld worden, daarom richt ik me op visualisaties die eenheid, rust en duidelijkheid uitstralen. Daardoor zijn er minder onderdelen die zorgen voor afleiding, waardoor de kern van de infographic sneller begrepen wordt. Via het onderstaande voorbeeld geef ik inzicht in een van de infographics die ik ontwikkeld heb.

Infographic Koers Tableau Specialist Beleggen Stock Aandelen Beyond Meat BeyondMeat Tableau Data Visualisatie

Portfolio

Al met al heb ik de afgelopen jaren veel opdrachten uitgevoerd voor veel bedrijven. Zoals gezegd heb ik dat voor verschillende afdelingen en industrieën gedaan. Via onderstaande visualisatie geef ik inzicht in de projecten die ik eerder heb opgepakt. Wil je extra inzicht in visualisaties die ik heb opgepakt, dan verwijs ik je graag door naar mijn Tableau Public profiel.

Contact

Via deze weg heb ik je een uitgebreid beeld gegeven van mijn ervaring als Tableau specialist. Echter wil je extra voorbeelden zien, dan verwijs ik je graag door naar mijn producten pagina. Hierop staat extra inhoud over de service die ik verleen. Heb je desondanks aanvullende vragen, neem dan contact met me op via de onderstaande button.

Contact opnemen?